Kies afbeelding..

NRR erkend cursuscentrum voor basale reanimatiecursussen worden

Je wilt NRR erkend cursuscentrum voor het geven van basale reanimatiecursussen worden. Hoe gaat de procedure en toekenning van de status van erkend cursuscentrum in zijn werk?

Procedure

Als je erkend cursuscentrum wil worden voor het geven van cursussen reanimatie van volwassenen (BLS) en/of reanimatie van baby’s en kinderen (PBLS), dan kan je vrijwel direct aan de slag.

  1. Vul het online aanvraagformulier in via onderstaande knop ‘Aanvraagformulier invullen’.
  2. In CoSy kennen wij de rol van ‘cursusorganisator’ aan een persoonlijk account toe.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail.
  4. Na het betalen van de jaarbijdrage, kan je direct cursussen registreren in CoSy.

Cursusreglement basale reanimatie

Om voor erkenning in aanmerking te komen, moet het cursuscentrum voldoen aan diverse criteria zoals deze staan in het cursusreglement van de desbetreffende cursus.

Lees het cursusreglement basale reanimatie

NRR jaarbijdrage betalen

Wanneer een cursuscentrum erkenning heeft gekregen, moet de jaarbijdrage nog betaald worden . Na het betalen van de jaarbijdrage kunnen cursussen direct in CoSy geregistreerd worden. De jaarbijdrage betaal je in CoSy en kan op meerdere manieren betaald worden.

Ga naar de Handleiding NRR jaarbijdrage erkend cursuscentrum betalen (pdf, 310 kB) en bekijk hoe je kan betalen.

Kosten NRR erkend cursuscentrum basale reanimatiecursussen

2024

Reanimatie van volwassenen (BLS)/ reanimatie van baby’s en kinderen (PBLS)€ 43,70

Deze kosten zijn per cursuscentrum per kalenderjaar. Er mogen meerdere gebruikers om cursussen te registeren gekoppeld worden aan een cursuscentrum (zonder extra kosten).

Waar wordt de NRR jaarbijdrage voor gebruikt?

Met de jaarlijkse bijdrage financiert de Nederlandse Reanimatie Raad de ontwikkeling van richtlijnen en cursusmaterialen. Houden wij toezicht op door de NRR gecertificeerde cursussen en de centrale landelijke registratie van gecertificeerde instructeurs en cursisten. Tevens bewaken wij de kwaliteit van de NRR erkende cursuscentra.

De NRR levert voor de jaarlijkse bijdrage een aantal ondersteunende diensten waaronder de beschikbaarheid van cursusmaterialen voor de cursisten, instructeurs en cursuscentra.