Kies afbeelding..

Erkende instructeurs en cursuscentra

Om als instructeur reanimatiecursussen te mogen geven die door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) erkend worden, moet je een instructeurscursus volgen bij één van de daartoe gecertificeerde cursuscentra.

Cursuscentra die reanimatiecursussen organiseren die gegeven worden door NRR-gecertificeerde instructeurs kunnen de status van erkend NRR cursuscentrum aanvragen. Om cursussen in CoSy te registreren en om voor geslaagde cursisten automatisch NRR-certificaten te genereren.

Ik wil instructeur worden

logo

Je wilt graag reanimatiecursussen gaan geven en staat op het punt om je aan te melden voor een NRR erkende instructeurscursus. Of je hebt jezelf al aangemeld bij een NRR erkend cursuscentrum. Dan heb je misschien nog vragen over de instructeurscursus of de stages die je moet lopen om instructeur te worden.

Word erkend NRR cursuscentrum

logo

In Nederland volgen mensen ieder jaar weer cursussen om te leren reanimeren. Dit gebeurt onder andere bij verenigingen, scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Maar de kwaliteit van de cursussen verschilt enorm. Door het registreren van jullie cursussen in CoSy geef je de cursisten de garantie dat ze een reanimatiecursus hebben gevolgd volgens de richtlijnen en reglementen van de NRR. Voor de geslaagde cursisten wordt automatisch een NRR-certificaat gegenereerd.

Cursusreglementen

De NRR maakt onderscheid in basale reanimatie (BLS, PBLS en BIC) en specialistische reanimatie (ILS, ALS, EPALS, NLS en GIC) cursussen. Beide cursussen hebben een eigen cursusreglement welke je hier kan downloaden. In het reglement vind je informatie voor instructeurs en cursuscentra.

Omslag Cursusreglement Nederlandse Reanimatie Raad cursussen BLS, PBLS en instructeurscursus.
Omslag cursusreglement Nederlandse Reanimatie Raad specialistische reanimatie ILS, ALS, EPALS, NLS en instructeurs cursussen.

Lees meer over

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van richtlijnen en reanimatie onderwijs.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.