Ik krijg mijn kandidaat-instructeur niet geupgrade naar volwaardig instructeur. Wat moet ik doen?

Waarschijnlijk heeft de kandidaat-instructeur twee keer de les onder toezicht van dezelfde instructeur gegeven. De ERC geeft aan dat de kandidaat-instructeur beoordeeld moet worden door twee onafhankelijke instructeurs. Zo is dit ook in CoSy verwerkt. Als de kandidaat-instructeur twee keer beoordeeld wordt door dezelfde instructeur zal CoSy deze niet automatisch upgraden naar volwaardig instructeur. De … Continued

Wat is een ERC lidmaatschap?

U kunt lid worden van de ERC. Dit lidmaatschap houdt in dat u: 12 edities ontvangt van het reanimatietijdschrift Resuscitation Toegang tot alle voorgaande tijdschriftedities Kortingen voor ERC bijeenkomsten Via de reanimatie app kunt u dit tijdschrift openen op uw IOS en Android apparaat Het lidmaatschap bedraagt €100 voor 12 maanden.Actieve volwaardige instructeurs ontvangen automatisch €15,00 korting.

Hoe voeg ik mijn handtekening toe aan een certificaat?

U kunt uw handtekening uploaden onder Profiel in het linkermenu: De handtekening kan alleen geüpload worden, wanneer u een Cursusleider certificaat heeft of als u als waarnemend cursusleider in de faculteit van een cursus staat. Anders zal de optie om een handtekening niet zichtbaar zijn in uw profiel.

Hoe verwijder ik mijn CoSy account?

U kunt een verzoek doen om uw account verwijderen via CoSy. Dit kan via Account in het linkermenu. Als u naar beneden scrolt ziet u dit staan: Het kan ook via Privacy in het linkemenu. U kunt dan uit verschillende opties kiezen:

Hoe kan ik de taal van mijn CoSy wijzigen?

U gaat in het linkermenu naar Profiel. Hier scrollt u naar beneden tot aan Talen. Hier kunt u aangeven in welke taal u CoSy wilt hebben, de taal van uw certificaat moet zijn en welke talen u spreekt.

Hoe kan ik cursusplekken kopen?

Voor iedere deelnemer van uw cursussen heeft u één cursusplek nodig van de desbetreffende cursus die overeenkomt met het cursustype en het land. Bijvoorbeeld voor een ALS cursus met 12 deelnemers in Nederland moet u 12 cursusplaatsen voor Nederland hebben. Deze cursusplekken zullen worden afgetrokken van uw account de dag na de datum van de … Continued