Er staat geen relevante kwalificatie achter de cursist. Wat betekent dit?

Als er achter de naam van de cursist in een rood blokje GEEN RELEVANTE KWALIFICATIE staat, betekent dit dat de cursist geen juiste vooropleiding/certificaat heeft voor dit type cursus. Bijvoorbeeld Dhr. Jansen staat ingeschreven op een BLS hercertificeringscursus, maar hij heeft geen geldig BLS certificaat. Hij kan alleen een basiscursus volgen en geen hercertificeringscursus. Als … Continued

Ik krijg mijn kandidaat-instructeur niet geupgrade naar volwaardig instructeur. Wat moet ik doen?

Waarschijnlijk heeft de kandidaat-instructeur twee keer de les onder toezicht van dezelfde instructeur gegeven. De ERC geeft aan dat de kandidaat-instructeur beoordeeld moet worden door twee onafhankelijke instructeurs. Zo is dit ook in CoSy verwerkt. Als de kandidaat-instructeur twee keer beoordeeld wordt door dezelfde instructeur zal CoSy deze niet automatisch upgraden naar volwaardig instructeur. De … Continued

Wat is een ERC lidmaatschap?

U kunt lid worden van de ERC. Dit lidmaatschap houdt in dat u: 12 edities ontvangt van het reanimatietijdschrift Resuscitation Toegang tot alle voorgaande tijdschriftedities Kortingen voor ERC bijeenkomsten Via de reanimatie app kunt u dit tijdschrift openen op uw IOS en Android apparaat Het lidmaatschap bedraagt €100 voor 12 maanden.Actieve volwaardige instructeurs ontvangen automatisch €15,00 korting.

Hoe voeg ik mijn handtekening toe aan een certificaat?

U kunt uw handtekening uploaden onder Profiel in het linkermenu: De handtekening kan alleen geüpload worden, wanneer u een Cursusleider certificaat heeft of als u als waarnemend cursusleider in de faculteit van een cursus staat. Anders zal de optie om een handtekening niet zichtbaar zijn in uw profiel.

Hoe verwijder ik mijn CoSy account?

U kunt een verzoek doen om uw account verwijderen via CoSy. Dit kan via Account in het linkermenu. Als u naar beneden scrolt ziet u dit staan: Het kan ook via Privacy in het linkemenu. U kunt dan uit verschillende opties kiezen:

Hoe kan ik de taal van mijn CoSy wijzigen?

U gaat in het linkermenu naar Profiel. Hier scrollt u naar beneden tot aan Talen. Hier kunt u aangeven in welke taal u CoSy wilt hebben, de taal van uw certificaat moet zijn en welke talen u spreekt.