Aankondiging NRR reanimatiecongres 2024 - 20 maart 2024

Op woensdag 20 maart 2024 vindt het reanimatiecongres 2024 ‘Back to basics’van de Nederlandse Reanimatie Raad plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Achter de schermen wordt hard aan het congres gewerkt en steeds meer zaken krijgen vorm of zijn al afgerond. 

Programma

De programma commissie is er in geslaagd om weer een interessant en interactief programma in elkaar te zetten. Daarin zitten zij zelfs al in de afrondende fase! Binnenkort zal het programma online gepubliceerd worden.

Exposanten en sponsors

Onlangs hebben we er een e-mailing uitgedaan met daarin informatie voor exposanten en sponsors en een inschrijfformulier. De eerste aanmeldingen hebben we al binnen! Hebben jullie ook interesse om als exposant of sponsor aan ons congres deel te nemen?

Aanmelden

Via het digitale inschrijfformulier is aanmelden als exposant en/of sponsor eenvoudig mogelijk. Vul het inschrijfformulier in en mail dit bestand naar ons.

Meer informatie

Hebben jullie nog vragen of zijn jullie benieuwd of er andere mogelijkheden zijn? Stuur ons een e-mail naar info@reanimatieraad.nl.