Online NRR Congres
Nieuwe Richtlijnen Reanimatie

21 april 2021

11:00-18:00 uur

De nieuwe Richtlijnen Reanimatie 2021

Op woensdag 21 april organiseerde de Nederlandse Reanimatie Raad de eerste online editie van het NRR Congres. Hier presenteerde wij de nieuwe Richtlijnen Reanimatie voor Nederland op een interactieve wijze online.

Terugkijken NRR Congres

Online NRR Congres 2021 gemist? Geen probleem. U kunt nog steeds het hoofdprogramma en de achtergrondpresentaties van het NRR Congres terugkijken. Had u zich niet ingeschreven? Ook dan kunt u het NRR Congres terugkijken. Door u in te schrijven krijgt u alsnog toegang tot het platform. U krijgt ook nog steeds een gedrukt exemplaar van de richtlijnen toegestuurd.

Aanmelden

Met een klik op onderstaande knop komt u in het aanmeldformulier en kunt u zich inschrijven voor het Online NRR Congres over de Nieuwe Richtlijnen Reanimatie 2021.

U kunt zich alleen online inschrijven via onze congressite. Direct na betaling bent u definitief geregistreerd en ontvangt u een bevestiging per e-mail en een e-mail met de toegangslink tot het platform. Terugkijken kan tot en met 21 mei 2021.

Voor wie

Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers, opleiders ambulancediensten, IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, SEH-artsen, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstof ontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

Deelnamekosten

Deelnamekosten zijn € 22,50. U heeft dan toegang tot alles van het hoofdprogramma en de achtergrondpresentaties.

Lees meer over

Het NRR Reanimatiecongres wordt in 2021 mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor : 

en door: