Online NRR Congres
Nieuwe Richtlijnen Reanimatie

21 april 2021

11:00-18:00 uur

De nieuwe Richtlijnen Reanimatie 2021

Op woensdag 21 april organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad de eerste online editie van het NRR Congres. Hier presenteren wij de nieuwe Richtlijnen Reanimatie voor Nederland op een interactieve wijze online. Deze keer dus geen fysiek event met meer dan duizend bezoekers, workshops, lezingen en een beursvloer, maar een online event. Toch willen we proberen de interactie tussen sprekers, deskundigen en het publiek, die door bezoekers zo enorm wordt gewaardeerd, ook tijdens dit congres vorm te geven.

De basis van het congres is een livestream vanuit het NBC in Nieuwegein waar live presentaties over de nieuwe richtlijnen zullen worden afgewisseld met gesprekken met de verschillende auteurs van de richtlijnen in een talkshowsetting. Kijkers kunnen vragen stellen via de chat, die live in de uitzending zullen worden behandeld.

Voor wie

Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers, opleiders ambulancediensten, IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, SEH-artsen, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstof ontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

Deelnamekosten

Deelnamekosten zijn € 22,50. U heeft dan de gehele dag toegang tot alle sessies en streams.
Alle deelnemers, die zich op tijd hebben aangemeld voor dit online event, ontvangen op de dag van het congres thuis een postpakketje met daarin een gedrukt exemplaar van de nieuwe Richtlijnen Reanimatie.

Terugkijken

U kunt het hoofdprogramma en de achtergrondpresentaties nog terugkijken. Wij hopen dit uiterlijk vrijdagochtend 23/04 klaar te hebben staan in het platform. U ontvangt zodra dit zo is nog een aparte e-mail met de link om erin te komen. U heeft dan 2 weken de tijd om alles terug te zien.

Lees meer over

Het NRR Reanimatiecongres wordt in 2021 mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor : 

en door: