World Restart A Heart Day
16 oktober 2020

Iedereen op de wereld kan een leven redden

Kies afbeelding..

Ik doe mee #WorldRestartAHeart

Wat kun jij doen om deze dag tot een succes te maken?

Help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Volg ons op Instagram en Facebook (@worldrestartaheartnl). En kom zelf ook in actie. Hoe? Heel simpel. Door een post op social media. Wij zullen de berichten op onze website en social media kanalen verzamelen en delen.

Doe ook mee met #WorldRestartAHeart

Deel op jouw social media kanalen dat je het belangrijk vindt dat iedereen leert om te reanimeren. Dit kan met tekst, een foto, afbeelding of anders. Gebruik in je bericht de hashtag #WorldRestartAHeart en tag @worldrestartaheartnl.

Wil jij levens redden met jouw liedje? #MySongCanSaveLives

Omstanders kunnen het verschil maken door te starten met reanimatie. Maar veel mensen zijn bang dat ze misschien iets verkeerd doen en beginnen daarom niet met reanimeren. Voor deze mensen zou het handig zijn om als geheugensteuntje een liedje van hun favoriete artiest te kennen dat dezelfde beat heeft als het ritme van reanimatie.

‘Stayin’ Alive’ van de Bee Gees is wel het bekendste nummer, maar er zijn uiteraard veel meer liedjes met het juiste ritme om te reanimeren (100-120 beats per minuut).

Vanuit meerdere landen vragen we artiesten om op 16 oktober één van hun liedjes met de juiste beat (100-120 beats per minuut) te delen met hun achterban met de hashtags #WorldRestartAHeart en #MySongCanSaveLives.

Dus heb jij een liedje met de juiste beat? Of ken jij anderen? Of misschien heb jijzelf ook wel een nummer dat jouw geheugensteun is. Dan kun je helpen om levens te redden.

Laat op 16 oktober 2020 je volgers weten dat jouw liedje een leven kan redden door het te posten op jouw social media kanalen met de hashtags #WorldRestartAHeart en #MySongCanSaveLives en tag @worldrestartaheartnl.

Voorbeelden:

Wist je dat mijn/ons lied (titel lied) levens kan redden? Het nummer heeft dezelfde beat die nodig is voor reanimatie (100-120 slagen in een minuut ) in geval van een circulatiestilstand.

Op 16 oktober 2020 vindt wereldwijd World Restart A Heart Day plaats om het belang van reanimatie onder de aandacht te brengen. Ik ben/wij zijn enthousiast over het feit dat mijn /ons liedje kan helpen! Luister ernaar en leer meer over reanimeren op: https://www.reanimatieraad.nl/world-restart-a-heart-day/

Iedereen kan een leven redden! #WorldRestartAHeart #MySongCanSaveLives @worldrestartaheartnl

Of

Wist je dat mijn lied (titel lied) levens kan redden, omdat het de beat laat zien voor reanimatie? Luister ernaar en leer meer over reanimeren op: https://www.reanimatieraad.nl/world-restart-a-heart-day/

Iedereen kan een leven redden! #WorldRestartAHeart #MySongCanSaveLives @worldrestartaheartnl


Did you know that my/our song (Title song) can save lives? The song has the same beat that is needed for resuscitation (100-120 beats per minute) in case of a cardiac arrest.

On 16 October 2020, the World Restart A Heart Day will take place worldwide in order to draw attention to the importance of resuscitation. I´m/We are excited about the fact that my/our song can help! Listen to it and learn more here:  https://www.reanimatieraad.nl/world-restart-a-heart-day/

Everybody can save a life! #WorldRestartAHeart #MySongCanSaveLives @worldrestartaheartnl

Or

Did you know that my song (Title song) can save lives because it shows the beat for resuscitation? Listen to it and learn more about resuscitation: https://www.reanimatieraad.nl/world-restart-a-heart-day/

Everybody can save a life! #WorldRestartAHeart #MySongCanSaveLives @worldrestartaheartnl