Kies afbeelding..

Inschrijven

Deelnamekosten

Deelnamekosten zijn € 22,50. U heeft dan de gehele dag toegang tot alle sessies en streams.
Alle deelnemers aan het online event ontvangen op de dag van het congres thuis een postpakketje met daarin een gedrukt exemplaar van de nieuwe Richtlijnen reanimatie en enkele andere leuke gadgets.

Accreditatie

Voor het online congres is accreditatie aangevraagd bij Het Oranje Kruis (4 punten), NVHVV (5 punten), V&VN (5 punten) en NAPA. Is dit voor u relevant, vul dan uw BIG nummer en/of EHBO diplomanummer in. Zonder deze gegevens kunnen wij de accreditatie voor u niet verwerken.

Terugkijken NRR Congres

Online NRR Congres 2021 gemist? Geen probleem. U kunt nog steeds het hoofdprogramma en de achtergrondpresentaties van het NRR Congres terugkijken. Had u zich niet ingeschreven? Ook dan kunt u het NRR Congres terugkijken. Door u in te schrijven krijgt u alsnog toegang tot het platform. U krijgt ook nog steeds een gedrukt exemplaar van de richtlijnen toegestuurd.

Aanmelden

Met een klik op onderstaande knop komt u in het aanmeldformulier en kunt u zich inschrijven voor het Online NRR Congres over de Nieuwe Richtlijnen Reanimatie 2021. Heeft u van ons een vouchercode ontvangen, dan kunt u zich daar kosteloos of met korting mee aanmelden voor het congres.

U kunt zich alleen online inschrijven via onze congressite. Direct na betaling bent u definitief geregistreerd en ontvangt u een bevestiging per e-mail. Terugkijken kan tot en met 21 mei 2021.