Kies afbeelding..

Digitaal beursplein

Op ons digitale beursplein hebben een aantal van een onze sponsoren een stand ingericht met informatie. Hier kunt u ook een aantal zoomsessies volgen.

Zoomsessie 1: 12.00 – 12.30 uur
Zoomsessie 2: 13.45 – 14.15 uur
Zoomsessie 3: 15.00 – 15.30 uur
Zoomsessie 4: 16.15 – 16.45 uur

Zoom-sessie 1
Betere naleving van richtlijnen met gebruik van real-time beademingsfeedback (Engelstalig)

Overleving na een hartstilstand buiten het ziekenhuis (OHCA) is geassocieerd met de kwaliteit van cardiopulmonale reanimatie (CPR). Om longbeschadiging te voorkomen, de zuurstofvoorziening te behouden en de hemodynamiek te optimaliseren, moet beademing worden uitgevoerd binnen de door de richtlijn aanbevolen parameters.

Eerdere studies hebben gemeld dat zorgverleners de neiging hebben om patiënten te hyperventileren tijdens reanimatie, wat de intrathoracale druk kan verhogen, de coronaire perfusiedruk in gevaar kan brengen en de overleving kan verminderen.
Het doel van deze studie was om te onderzoeken of real-time ventilatiefeedback (RTVF) de naleving van ventilatierichtlijnen door ambulancemedewerkers verbetert.

Zoom-sessie 1 en 3
Kom meer te weten over ons Resuscitation Quality Improvement (RQI)-programma en wat het voor jouw organisatie kan doen!  Continuïteit, kostenbesparend en Covid-proof!

Zoom-sessie 2 en 4
Maak kennis met onze nieuwe TeamReporter app voor HCPR en ontmoet onze productmanagers uit Noorwegen en de VS (Engelstalig, maar indien nodig is het Nederlandse team aanwezig om te ondersteunen).

AED Solutions introduceert via Zoom de Prestan 2000 serie met advanced feedback, geschikt voor zowel BLS als ALS trainingen. Met deze nieuwe via een Prestan CPR Feedback-app met Bluetooth te verbinden reanimatietorso, lanceert Prestan een nieuwe manier van reanimatieonderwijs. Benieuwd naar deze innovatie? Bezoek onze virtuele stand en neem deel aan onze Zoom!

Wij zijn bij velen van jullie bekend om onze ALSi en REALITi units, waarvan er ruim 500 in Nederland staan. Bij dit digitale NRR congres willen wij graag jullie aandacht vragen voor onze Simulatie ruimte Immersive Interactive. Klik op onze buttons en kom op bezoek via de Zoomsessies, waar we live beelden kunnen laten zien en vragen beantwoorden.

Een bril die de digitale met de fysieke wereld versmelt
Mixed Reality brengt een virtuele wereld samen met de echte wereld. Met een Mixed Reality reanimatiecursus kunnen cursisten onafhankelijk van tijd en plaats, spelenderwijs leren reanimeren, oefenen en worden getoetst. Kortom, op ieder gewenst moment projecteer je een volledige digitale omgeving samen in de werkelijkheid. 

Daarnaast geven wij een kijkje in de keuken hoe de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp tot stand komen. En samen met BNN/VARA heeft Het Oranje Kruis op Wereld Hart Dag honderden mensen gratis opgeleid voor het diploma Levensreddend Handelen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de stand van Het Oranje Kruis.

Hoe blijven de hulpverleners bij jou getraind in reanimatie tijdens COVID-19? 
Heb jij hier ook een probleem mee? Praktijktraining op afstand is mogelijk…… met Anniewhere!

LAERDAL en FUEGO introduceren een UNIEK trainingsplatform, Anniewhere. Dit platform biedt de oplossing om op afstand, echte praktijk reanimatietraining te kunnen geven. Als instructeur ontvang je complete feedback van de reanimatie, tijdens de reanimatie van al je cursisten. We hebben voor jullie een unieke oplossing, inclusief lesplan en lesinhoud. Waardoor je tijdens COVID-19 lockdown gewoon door kunt gaan met Reanimatietrainingen.

Nieuwsgierig geworden? We gaan jullie hier alles over vertellen tijdens onze virtuele demonstratie op het NRR congres.

Tot snel, Team FUEGO