Gaat jouw hartslag ook sneller kloppen als je een bijdrage kan leveren aan de acute zorg? Dan hebben wij een interessante en uitdagende baan voor jou!

De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) zoekt op korte termijn een:

Medewerker Support en (Online) Communicatie

28 – 32 uur per week

De missie van de NRR is te zorgen dat die levens gered worden die door reanimatie gered kunnen worden. Dat doen we door het opstellen van richtlijnen en adviezen voor hulpverleners en het delen van kennis over reanimatie. Daarnaast ontwikkelen en certificeren we onderwijsprogramma’s voor burgers en zorgprofessionals.

Wij werken op het NRR kantoor met een klein team, maar worden vanuit het land gesteund door een dertigtal professionals uit de zorg.

Wat doet een medewerker Support en Online Communicatie?

Je takenpakket bestaat uit verschillende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. Als medewerker Support en online communicatie ben je binnen onze organisatie de spin in het web als het gaat om communicatie via onder meer onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven.

Vraagbaak en support

De ochtenden besteed je de meeste tijd aan de telefoon en ben jij de vraagbaak voor support en beantwoord je e-mail voor ons cursusmanagementsysteem. Je hebt veel contact met grote en kleine opleidingsinstituten en instructeurs die zich bezighouden met reanimatieonderwijs. Je begeleidt ze waar nodig en maakt ze wegwijs in het systeem. Daarnaast beantwoord je algemene vragen van burgers en zorgprofessionals over reanimatie en reanimatieonderwijs.

Onderhoud van website en social media

Met honderden bezoekers per dag is onze website een belangrijke informatiebron voor reanimerend Nederland. Als medewerker online communicatie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uniform houden van onze website en social media kanalen. Ook de huisstijl van de organisatie en het consistente gebruik daarvan in al onze uitingen behoort tot je werkzaamheden.

Creëren van content

Met input van uit het team en de andere professionals uit de organisatie schrijf je nieuwsberichten voor de website en de maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast stel je berichten op voor social media (Onder meer Instagram, Facebook en LinkedIn). Waar nodig ondersteun je je collega’s bij communicatie rondom activiteiten en evenementen zoals het jaarlijkse Nationaal Reanimatie Congres.

Contact Europese Reanimatie Raad

Samen met je collega onderhoud je de contacten met onze collega’s van de Europese Reanimatie Raad over het cursusmanagementsysteem CoSy dat in Nederland gebruikt wordt voor de registratie van de meeste reanimatiecursussen. Samen zorg je ervoor onze ervaringen en die van de Nederlandse gebruikers te vertalen naar gewenste en noodzakelijke aanpassingen en hierover met hen te communiceren.

Wat vragen wij?

Om van deze functie een succes te maken, beschik je over tenminste HBO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring in online communicatie. Je hebt aantoonbare ervaring met CMS systemen (bij voorkeur WordPress) en het zakelijk gebruik van social media. Je bent in staat om op meerdere projecten tegelijk werkzaam te zijn en je kan communiceren met doelgroepen van uiteenlopende niveaus. Je bent pro actief, creatief, komt uit jezelf met nieuwe ideeën en oplossingen en kan uitstekend in teamverband werken. Daarnaast ben je bereid om indien nodig buiten kantooruren te werken en in het land werkzaam te zijn. Daar waar bepaalde kennis ontbreekt ben je bereid daarin te leren.

Wat bieden wij?

Een gevarieerde baan binnen een gezellig team waar je ruimte krijgt om je werkzaamheden op een eigen manier in te vullen.

In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, maar als het enthousiasme wederzijds is, willen we natuurlijk graag dat je langer blijft. Je salaris is marktconform op basis van de CAO ziekenhuizen functiegroep 45/50 op basis van je ervaring. Verder een pensioenregeling, een vaste dertiende maand, een laptop en 25 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur dienstverband).

Flexibele werktijden en thuiswerken behoren tot de mogelijkheden, Maar we zien je tenminste de helft van de tijd graag op kantoor in Voorschoten om samen met je collega’s op het gezellige NRR kantoor te werken.

Ben jij geïnteresseerd en wil je informatie?

Bel hiervoor met Martijn Maas. Hij is aanwezig op ma-di-do-vrij  (09.00-12.00 uur) per telefoon 088-7327223 of per e-mail via info@reanimatieraad.nl.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk vóór 12 juni naar info@reanimatieraad.nl
ter attentie van Martijn Maas o.v.v. vacature met je naam

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.