Woensdag 21 april organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad de eerste online editie van het NRR Congres. Hier presenteren wij de nieuwe Richtlijnen Reanimatie voor Nederland op een interactieve wijze online.

Een livestream vanuit het NBC in Nieuwegein waar live presentaties over de nieuwe richtlijnen zullen worden afgewisseld met gesprekken met de verschillende auteurs van de richtlijnen in een talkshowsetting. Onze hosts Dr. Heleen Lameijer, Ivo van Asperen en Timo de Raad nemen u mee door de dag heen. 

Dr. Heleen Lameijer
Ivo van Asperen
Timo de Raad

Kijkers kunnen vragen stellen via de chat, die live in de uitzending zullen worden behandeld.  Daarnaast worden er demonstraties gegeven en zijn er substreams met achtergrondpresentaties en Meet the Expert-sessies.

Deelnamekosten

Deelnamekosten zijn € 22,50. U heeft dan de gehele dag toegang tot alle sessies en streams.
Alle deelnemers aan het online event ontvangen thuis een postpakketje met daarin een gedrukt exemplaar van de nieuwe Richtlijnen Reanimatie en enkele andere leuke gadgets.

Terugkijken

Bent u overdag niet in de gelegenheid om ons congres live te volgen? U kunt zich toch inschrijven. Met de inlogcode die u ontvangt kunt u op een later tijdstip het programma en de lezingen nog terugkijken.

Meer informatie

Kijk voor het programma, de sprekers en inschrijven op onze congrespagina.