Ieder jaar vindt op Venticare Live, in samenwerking met de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), de Venticare Reanimatie Competitie plaats. Deze samenwerking en de gemeenschappelijke doelen smaken naar meer. In 2023 slaan beide partijen de handen in één om gezamenlijk een 2-daags event te organiseren.

Operational Manager van de NRR

Martijn Maas: “Wij acteren als NRR op een specifiek onderdeel binnen de Acute Zorg: Reanimatiezorg. Venticare besteedt ook al jaren veel aandacht aan dit onderwerp. Met name door de Venticare Reanimatie Competitie. De NRR organiseert al jaren een afzonderlijk congres volledig gericht op reanimatie. Samen organiseren we nu een event dat voor alle deelnemers in de acute zorg interessant is.”

Manager Venticare

Hans Stevens: “Het wordt een herkenbaar programma zoals iedereen gewend is tijdens Venticare Live en het congres van de NRR. Voor alle doelgroepen komen er specifieke onderwerpen aan bod.”

Programma

Het event zal plaatsvinden op 7 en 8 juni 2023. Meer informatie rond het programma en de locatie voor dit bijzondere event zal in de komende maanden beschikbaar worden. Met deze vernieuwde samenwerking hopen zowel Venticare als de NRR meer informatie te bieden aan een breder netwerk. Het programma voor deze 2 dagen zal gevuld zijn met topsprekers en workshops voor de gehele keten van de Acute Zorg, inclusief reanimatie. De reanimatie competitie zal zeker onderdeel zijn van dit event. De komende weken start de commissie met het samenstellen van het programma.