Onze nieuwe website is online! Nog steeds herkenbaar NRR, maar fris en modern. Wij zullen onze nieuwe huisstijl de komende tijd doorvoeren in al onze uitingen.

De NRR staat niet stil en blijft voortdurend haar doelstellingen uitdragen en haar beleid aanpassen aan de huidige ontwikkelingen. Communicatie speelt daar een belangrijke rol in. Het gaat om het verbreden van de algemene kennis over reanimeren, de juiste informatie over richtlijnen en opleidingen vanuit de NRR naar onze instructeurs en opleiders en om te zorgen voor kwalitatief goed onderwijs voor cursisten. Onze website moet hierin ondersteunen.

Wat vindt u onder andere terug:

  • Alles over reanimeren en de basiscursussen om hulpverlener te worden.
  • Een apart onderdeel voor de door ons erkende (potentiële) instructeurs en opleiders met alle informatie over de verschillende instructeursopleidingen en procedures, cursusreglementen, lesprogramma’s en instructeurshandleidingen
  • Meer uitleg over ons cursusmanagementsysteem CoSy.
  • En natuurlijk de reanimatierichtlijnen.

Binnenkort beschikbaar: cursuskalender

Uw cursusaanbod in CoSy is binnenkort ook zichtbaar in onze nieuwe cursuskalender op de website. Zo bent u direct zichtbaar als erkend NRR opleidingsinstituut.

Ook zullen wij onze nieuwsbrief vernieuwen en actiever aanwezig zijn op social media.

Kortom: gaat het om kennis, richtlijnen en onderwijs over reanimatie, dan moet u bij de Nederlandse Reanimatie Raad zijn.