Onze nieuwe collega Frank Hulshof neemt vanaf 23 augustus 2022 de werkzaamheden van Gytha Mooldijk over. Zij heeft per 7 juli de NRR verlaten. Frank vervult de functie van Medewerker Support en (Online) Communicatie.

“Na het afronden van het Grafisch Lyceum ben ik gaan werken in de grafische branche. Ik heb diverse functies vervuld bij een drukkerij en uitgeverijen. Bij een grote uitgeverij heb ik de transitie van offline naar online media meegemaakt.

Ik heb een grote interesse voor grafische producten en online media. Meerdere cursussen op het gebied van (online) communicatie heb ik gevolgd. Om mij vervolgens meer richting (online) communicatie te bewegen. Een vak met vele disciplines, waarin je elke dag leert.

Ik vind het prettig om te schrijven over een onderwerp dat voelbaar is. Met een maatschappelijke betrokkenheid. Het valt mij op dat het belang van reanimatie nog lang niet bij iedereen leeft. Een hoop mensen kunnen nog niet reanimeren. Ik denk dat het belangrijk is zoveel mogelijk mensen te bewegen om een erkende NRR-cursus te volgen. En door de inzet van diverse mediakanalen doelgroepen te bereiken met de boodschap (missie van de NRR): ‘Het behouden van leven als dat door reanimatie mogelijk is‘.”

Wij wensen Frank veel succes en hopen dat hij zich snel thuis voelt bij de NRR.