Inschrijven voor het online ERC Congres is nu mogelijk.
Voor €75 krijgt u toegang tot een aantal interessante lezingen en activiteiten. Heeft u een ERC lidmaatschap of bent u een Cursusleider of Instructeur? Dan is registratie gratis voor u!

Logo ERC congres

De ERC heeft van haar congres 2020 een virtueel evenement gemaakt: RESUSCITATION 2020 The Virtual Congress. Tijdens dit online congres heeft u de mogelijkheid om reanimatie experts te spreken, onderzoek te delen en elkaar te ontmoeten in de digitale ontmoetingsruimtes.

Registreer nu en woon het ERC congres online bij op 22 t/m 24 oktober 2020:

https://www.resuscitation2020.eu/registration.html

Meer informatie:

http://www.resuscitation2020.eu/

ERC Guidelines Congres verplaatst naar 2021

De ERC is van plan om in 2021 een Guidelines Congres te houden. Voor degene die zich al hadden ingeschreven voor het richtlijnen congres in Manchester, uw inschrijving wordt automatisch overgezet en de ERC neemt contact op wanneer er meer informatie beschikbaar komt. Als u dit congres in 2021 niet wilt bijwonen, kunt u uw inschrijving tot drie maanden na de openingsdatum van inschrijving voor het 2021 Guidelines Congres annuleren en ontvangt u op uw verzoek een volledige terugbetaling van uw inschrijvingskosten. Neem contact op met accounting@erc.edu als u wilt annuleren.