Naast het papieren lesboek en de video’s op ons YouTube kanaal. Is nu voor de BLS-cursisten het lesmateriaal digitaal in Cosy beschikbaar.

E-learning BLS in het Nederlands

Vanaf 1 september 2022 is de E-learning volledig beschikbaar in het Nederlands. Aansluitend op het Nederlandse lesboek en de Nederlandse PowerPoint presentatie inclusief de gebruikte video’s en afbeeldingen.

De E-learning NLS is ook beschikbaar in het Nederlands. Aan de digitale cursusmaterialen Nederlands voor de cursussen ALS en PBLS wordt nog gewerkt.

Meld de cursisten op tijd aan in CoSy

De cursisten kunnen bij het gratis digitale lesmateriaal, wanneer zij aangemeld zijn in CoSy. Zorg als cursus organisator dat de BLS-cursisten op tijd voor de cursus zijn aangemeld. Zodat zij ruim van te voren bij het beschikbare lesmateriaal kunnen.

Hulp bij cursus registreren in CoSy

Lesboek als PDF-bestand

Naast de E-learning staat het lesboek digitaal in CoSy. Het lesboek is als PDF-bestand te downloaden in diverse talen.

Waar staat het lesmateriaal?

Instructeurs en cursus organisatoren

Kunnen als volgt bij het lesmateriaal. Na het inloggen staat in CoSy links in het menu ‘cursusmateriaal’. Hier is het digitale lesmateriaal te vinden.

Cursisten

Kunnen als volgt bij het lesmateriaal. Na het inloggen staat in CoSy links in het menu ‘Mijn cursussen’. Hier staan de gevolgde cursussen. Achter de BLS-cursus staat een kolom ‘Lesmateriaal’. Hier is het digitale lesmateriaal te vinden.