Home
 
 
   
  Nieuwsrubriek
 
 
   
 
  Partners
 
woensdag 5 juli 2017
NRR voorlopig telefonisch nog niet bereikbaar.

Zoals u wellicht heeft gemerkt werken de Cursus Management Systemen: Cosy en MyERC op dit moment nog verre van optimaal. De ERC werkt intensief aan een oplossing. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een vernieuwd MyERC 2.0, zodat registratie van cursussen straks makkelijker verloopt. Het nieuwe systeem bevindt zich  momenteel in de testfase.

Het is helaas niet mogelijk u telefonisch ter woord te staan. Gebleken is dat meer dan 95% van de vragen over de toepassing van het systeem gaan. Dit zorgt ervoor dat wij telefonisch overbelast raken en onvoldoende telefonisch bereikbaar zijn voor dringende dan wel niet systeem gerelateerde vragen. Wij proberen uiteraard uw vragen per e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Daarom verwijzen wij gebruikers die vragen hebben over het systeem graag naar de handleiding en de veel gestelde vragen.

Voor vragen over het gebruik van Cosy en MyERC kunt u gebruik maken van de hiervoor opgestelde handleiding. Klik hier voor om naar de handleiding te gaan van beide systemen.

Op de website staat de optie veel gestelde vragen. Klik hier om naar de pagina veel gestelde vragen te gaan. Op deze pagina vindt u de antwoorden op alle veel gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u liever contact met een van onze medewerkers? Neem dan contact op via het e-mailadres: info@reanimatieraad.nl  Wij trachten uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij berichten u zo spoedig als mogelijk over nieuwe ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak.

 
 
1 t/m 8 van 8
 
 
  Disclaimer