Home
 
 
   
  Nieuwsrubriek
 
 
   
 
  Partners
 
dinsdag 17 april 2018
Aangepaste procedure beoordeling (P)BLS deelnemers en kandidaat Instructeurs is COSY

Aangepaste procedure beoordeling (P)BLS deelnemers en kandidaat Instructeurs is COSY:

Voor het beoordelen van de (P)BLS provider deelnemers en het beoordelen van de kandidaat (P)BLS Instructeurs is de procedure uit het oude CMS weer in gang gezet.

Dit houdt in dat de Cursusorganisatoren niet langer verantwoordelijkheid zijn voor het beoordelen van de deelnemers en kandidaat Instructeurs. De procedure verloopt als volgt:

  • De Cursusorganisator voert de cursus, de (kandidaat)instructeurs en de deelnemers in.
  • Na afloop van de cursus logt één van de aanwezige volwaardig Instructeurs in en beoordeelt en bevestigt de deelnemers en eventueel kandidaat Instructeurs.
    • (De Cursusorganisator kan ook alvast de beoordeling voor de Instructeurs klaar zetten via “beoordeling deelnemers”, dan dient de volwaardig Instructeur alleen maar dit vanuit zijn/haar COSY te bevestigen.)
  • De Cursusorganisator kan vervolgens de certificaten downloaden.

Voor het beoordelen van de deelnemers krijgt elke instructeur een e-mail en een melding op zijn/haar COSY dashboard. Wanneer de beoordeling afgerond is door één instructeur, zal de melding ook bij de ander verdwijnen.

Wanneer de Cursusorganisator en de volwaardig Instructeur dezelfde persoon zijn, zal er geen extra handeling nodig zijn. De beoordeling van de deelnemers kan direct bevestigd worden.

 
 
1 t/m 10 van 14
 
 
  Disclaimer