Kies afbeelding..

Hulp bij het registreren in CoSy

Ik ben erkend opleider en wil mijn cursussen registreren in CoSy. Maar hoe werkt het precies? Op deze pagina geven wij u hulp bij het registreren in CoSy.

Als opleider is het belangrijk dat u uw cursussen goed en tijdig ingevoerd in CoSy. Hierdoor kunnen instructeurs en hulpverleners hun certificaten (kwalificaties) terugvinden en tijdig bijscholen.

Extra opties als cursusorganisator

U heeft de status van cursusorganisator toegekend gekregen. In het linkermenu ziet u dan een extra blok Georganiseerde cursussen staan. Alles voor het registreren van uw cursussen doet u hier.

Cursusorganisator

Onder het menu-item cursusorganisator kunt u de gegevens van uw opleidingsinstituut aanvullen of wijzigen, locaties toevoegen en eventueel andere personen toevoegen die samen met u de cursussen in CoSy registreren.

Nieuwe cursus toevoegen

Heeft u een nieuwe cursus, registreer deze dan direct in CoSy. Geef aan dat u de cursus gepubliceerd wilt hebben in de online cursuskalender van de ERC, zo verschijnt deze ook op onze website.

Geplande sessies

Onder geplande sessies staan alle cursussen die u heeft ingevoerd in CoSy. Hier kunt u ook deze cursussen nog later bewerken. U kunt cursussen tot een maand terug nog aanpassen of de registratie voltooien. Door op de iconen te klikken komt u bij dat onderdeel van de cursus terecht.

  • Cursusinstellingen bewerken
  • Faculteit en deelnemers toevoegen
  • Beoordeling deelnemers
  • Beoordeling instructeur(s)
  • Cursus verwijderen

Nieuw

  • Cursus dupliceren
  • Cursus uitstellen

Cursusplekken

Voor iedere deelnemer van uw cursussen heeft u één cursusplek nodig van de desbetreffende cursus die overeenkomt met het type en het land.

Bijvoorbeeld voor een ALS cursus met 12 deelnemers in Nederland moet u 12 cursusplaatsen voor Nederland hebben. Deze cursusplekken zullen worden afgetrokken van uw account de dag na de datum van de cursus. Zorg ervoor dat u genoeg cursusplaatsen beschikbaar heeft in uw account vóór aanvang van de cursus. U ontvangt een herinnering per e-mail twee weken voor aanvang cursus als er onvoldoende cursusplaatsen in uw account zijn.

Voor BLS en PBLS cursussen hoeft u niet apart cursusplekken in te kopen.

Zoek faculteit (linkermenu onder persoonlijk account)

Als u een cursus organiseert en registreert in CoSy kunt u onder Zoek faculteit onder andere een instructeur zoeken die de cursus voor u kan geven.

NRR bijdrage

Jaarlijks betaalt u de NRR bijdrage als u cursusorganisator bent. U moet uw betaling altijd via CoSy doen.