Kies afbeelding..

Hulp bij het registreren in CoSy

Ik ben erkend opleider en wil mijn cursussen registreren in CoSy. Hoe werkt het precies? Op deze pagina geven wij hulp bij het registreren in CoSy.

Als opleider is het belangrijk dat u uw cursussen goed en tijdig in CoSy zet. Hierdoor kunnen instructeurs en hulpverleners hun certificaten (kwalificaties) terugvinden en tijdig bijscholen.

Extra opties als cursusorganisator

U heeft de status van cursusorganisator toegekend gekregen. In het linkermenu ziet u dan een extra blok Georganiseerde cursussen staan. Alles voor het registreren van uw cursussen doet u hier.

Cursusorganisator

Onder het menu-item cursusorganisator kunt u de gegevens van uw opleidingsinstituut aanvullen of wijzigen, locaties toevoegen en eventueel andere personen toevoegen die samen met u de cursussen in CoSy registreren.

Nieuwe cursus toevoegen

Heeft u een nieuwe cursus, registreer deze dan direct in CoSy. Geef aan dat u de cursus gepubliceerd wilt hebben in de online cursuskalender van de ERC, zo verschijnt deze ook op onze website.

Geplande sessies

Onder geplande sessies staan alle cursussen die u heeft ingevoerd in CoSy. Hier kunt u ook deze cursussen nog later bewerken. U kunt cursussen tot een maand terug nog aanpassen of de registratie voltooien. Door op de iconen te klikken komt u bij dat onderdeel van de cursus terecht.

  • Cursusinstellingen bewerken
  • Faculteit en deelnemers toevoegen
  • Beoordeling deelnemers
  • Beoordeling instructeur(s)
  • Cursus verwijderen

Nieuw

  • Cursus dupliceren
  • Cursus uitstellen

Cursusplekken

Voor iedere deelnemer van uw cursussen heeft u één cursusplek nodig van de desbetreffende cursus die overeenkomt met het type en het land.

Bijvoorbeeld voor een ALS cursus met 12 deelnemers in Nederland moet u 12 cursusplaatsen voor Nederland hebben. Deze cursusplekken zullen worden afgetrokken van uw account de dag na de datum van de cursus. Zorg ervoor dat u genoeg cursusplaatsen beschikbaar heeft in uw account vóór aanvang van de cursus. U ontvangt een herinnering per e-mail twee weken voor aanvang cursus als er onvoldoende cursusplaatsen in uw account zijn.

Voor BLS en PBLS cursussen hoeft u niet apart cursusplekken in te kopen.

Zoek faculteit (linkermenu onder persoonlijk account)

Als u een cursus organiseert en registreert in CoSy kunt u onder Zoek faculteit onder andere een instructeur zoeken die de cursus voor u kan geven.

NRR bijdrage

Jaarlijks betaalt u de NRR bijdrage als u cursusorganisator bent. U moet uw betaling altijd via CoSy doen.