Kies afbeelding..

Erkende instructeurs en opleiders

Om reanimatie-opleidingen te mogen geven die door de Nederlandse Reanimatie Raad erkend worden, dient u een speciale opleiding te volgen bij één van de daartoe gecertificeerde instituten. Als u de opleiding met succes heeft afgesloten, is het mogelijk om aan uw cursisten een NRR-certificaat uit te reiken.

logo

Ik wil instructeur worden

U wilt graag reanimatiecursussen gaan geven en staat op het punt om zich aan te melden voor een instructeurscursus. Of misschien heeft u zich al aangemeld bij een opleider. Dan heeft u ongetwijfeld veel vragen over de opleiding en het verzorgen van cursussen nadat u de opleiding heeft afgerond.

logo

Word een erkend NRR opleidingsinstituut

In Nederland worden ieder jaar weer mensen opgeleid om te kunnen reanimeren. Dit gebeurt onder andere bij verenigingen, scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Maar de kwaliteit van de opleidingen verschilt enorm. Door het registreren van uw opleidingen bij ons geeft u uw cursisten de garantie dat uw opleidingen voldoen aan onze reglementen en richtlijnen. U krijgt dan de status van cursusorganisator.

Cursusreglementen

De NRR maakt onderscheid in opleidingen basale reanimatie (BLS, PBLS en BIC) en opleidingen specialistische reanimatie (ILS, ALS, EPALS, NLS en GIC). Beide opleidingen hebben een eigen cursusreglement welke u hier kunt downloaden. In het reglement vindt u informatie voor instructeurs en opleidingsinstituten over de samenstelling van de cursus, het aantal cursisten en instructeurs en over het traject om instructeur te worden.

Omslag Cursusreglement cursussen en trainingen basalereanimatie - BLS - PBLS - BIC
Cursusreglement BLS-PBLS-BIC
Omslag Cursusreglement cursussen en trainingen in specialistische reanimatie ILS - ALS - EPALS -NLS - GIC
Cursusreglement ILS-ALS-EPALS-NLS-GIC

Lees meer over

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van richtlijnen en reanimatie onderwijs.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.