Home
 
 
   
  Nieuwsrubriek
 
 
   
 
  Partners
 
 
Lesmaterialen richtlijnen reanimatie 2015

Met het verschijnen van de nieuwe richtlijnen reanimatie zijn ook de lesmaterialen toe aan enige aanpassingen. Diverse mensen zijn op dit moment hard aan het werk de lesmaterialen aan te passen. Zodra lesmaterialen gereed zijn, zullen ze hier online beschikbaar komen.

Houd onderwijs en lesmaterialen consistent
Het is bij het lesgeven belangrijk dat alle informatie consistent is. Zorg dus dat als u lesgeeft volgens de richtlijnen 2015 dat u alleen werkt met materialen conform de richtlijnen 2015. Geef u cursisten dus geen oud lesboekje mee! Wilt u de cursisten wel het oude lesboekje geven, gebruik dan ook de presentatie van de richtlijnen 2010.

Deel u ervaringen met de nieuwe lesmaterialen
De komende maanden horen wij graag wat uw ervaringen zijn met de nieuwe lesmaterialen. tegen de zomer zal nog een correctieronde op de lesmaterialen plaatsvinden. Uw ervaringen nemen we daar graag in mee.


Voor de BLS/AED provider opleiding kunt u de volgende bestanden downloaden:
Meer informatie over de belangrijkste wijzigingen in de lesmaterialen kunt u hier downloaden.

Voor de PBLS hulpverlener opleiding kunt u de volgende bestanden downloaden:


BLS en PBLS instructeurs
 kunnen hier een digitale versie downloaden van een boekje over feedback:


Afbeeldingen

Onderstaande afbeeldingen van de Nederlandse Reanimatie Raad zijn vrij te gebruiken op folders, websites en ander reclame materiaal dat gerelateerd is aan door de NRR of haar founding fathers erkend reanimatie onderwijs. Voor het gebruik van alle andere afbeeldingen is schriftelijke toestemming van de NRR vereist!
 
 
   
     
 
  Disclaimer