Home
 
 
   
  Nieuwsrubriek
 
 
   
 
  Partners
 
 
16e Reanimatie Congres

Op woensdag 13 maart 2019 organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad voor de 16e keer het Nationaal Reanimatie Congres.

Michael Kuiper

Voorzitter Wetenschappelijke Raad NRR

Ronald Melieste

Voorzitter

 

Doelgroep

Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers en opleiders ambulancediensten. IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstof ontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

 

Programma

Het congresprogramma is rond! Het programma kunt u hier downloaden. Op het congres ontvangt u een papieren exemplaar van het programmaboekje. U hoeft deze dus niet uit te printen. Een poster ter aankondiging van het congres kunt u hier downloaden in A3 en A4 formaat.

 

Datum en locatie

Het congres wordt gehouden op woensdag 13 maart 2019 van 09.00-17.00 uur in het Nieuwegeins Business Centre, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Inschrijven

Deelnamekosten zijn € 116,50 (106,50 bij inschrijving vóór 1 februari). U kunt zich alleen online inschrijven via deze link. Direct na betaling bent u definitief geregistreerd en ontvangt u een bevestiging per e-mail. Wij willen u vragen deze e-mail uitgeprint mee te nemen. Hij doet op het congres ook dienst als naambadge.

 

Accreditatie

Voor het programma van het 16e reanimatiecongres wordt accreditatie aangevraagd.

 

Exposanten

Belangrijk onderdeel van het Nationaal Reanimatie Congres is de beursvloer. De beursvloer geeft invulling aan één van de doelstellingen van het congres. Het creëren van een ontmoetingsplaats voor professionals uit de gezondheidszorg, opleiders, leveranciers en instructeurs. Alle schakels uit de keten van overleven kom je hier tegen!  U kunt hier een plattegrond downloaden van de exposanten die op de beursvloer aanwezig zijn.

Het reanimatie congres wordt in 2019 mogelijk gemaakt door:  In willekeurige volgorde werken verder mee aan het NRR congres

                                    


 
     
   
 
  Disclaimer