Home
 
 
   
  Nieuwsrubriek
 
 
   
 
  Partners
 
 


17e Reanimatie Congres: technologie in ontwikkeling


Op woensdag 11 maart 2020 organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad voor de 17e keer het Nationaal Reanimatie Congres.

Michael Kuiper

Voorzitter Wetenschappelijke Raad NRR

Ronald Melieste

Voorzitter

Doelgroep

Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers en opleiders ambulancediensten. IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstof ontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

Programma

Het concept programma kunt u hier downloaden. Op het congres ontvangt u een papieren exemplaar van het programmaboekje. U hoeft deze dus niet uit te printen. Een poster ter aankondiging van het congres vindt u hier in
A3 en A4

Datum en locatie

Het congres wordt gehouden op woensdag 11 maart 2020 van 09.00-17.00 uur in het Nieuwegeins Business Centre, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Inschrijven

Deelnamekosten zijn € 118,50 ( 108,50 bij inschrijving vóór 1 februari) u kunt zich alleen online inschrijven via deze link. Direct na betaling bent u definitief geregistreerd en ontvangt u een bevestiging per e-mail. Wij willen u vragen deze e-mail uitgeprint mee te nemen. Hij doet op het congres ook dienst als naambadge.

Accreditatie

Voor het programma van het 17e reanimatiecongres wordt accreditatie aangevraagd.

Exposanten

Belangrijk onderdeel van het Nationaal Reanimatie Congres is de beursvloer. De beursvloer geeft invulling aan één van de doelstellingen van het congres. Het creëren van een ontmoetingsplaats voor professionals uit de gezondheidszorg, opleiders, leveranciers en instructeurs. Alle schakels uit de keten van overleven kom je hier tegen! 

Het reanimatie congres wordt in 2020 mogelijk gemaakt door : 

In willekeurige volgorde werken verder mee aan het NRR congres: 

 
     
   
 
  Disclaimer