World Restart A Heart Day
16 oktober 2021

Iedereen op de wereld kan een leven redden

Kies afbeelding..

Doe ook mee met #WorldRestartAHeart

Wat kun jij doen om deze dag tot een succes te maken?

Help ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Volg ons op Instagram en Facebook (@worldrestartaheartnl). En kom zelf ook in actie. Hoe? Heel simpel. Door een post op social media met de hashtags #WorldRestartAHeart en/of #CPRSavedMyLife

1. #CPRSavedMyLife

Dit jaar staat in het teken van de overlevers. Met de hashtag #CPRSavedMyLife worden online verhalen verzameld van mensen die door de inzet van burgerhulpverleners en omstanders er nu nog zijn.

Wil jij ons helpen? Zou jij voor ons jouw verhaal willen delen?

Wat vragen we precies?

Een video waarin je jouw verhaal vertelt of een foto van jou met bijvoorbeeld een A4-tje met de hashtag #CPRSavedMyLife en je naam en leeftijd. En zet bij de post een klein stukje tekst met jouw verhaal!

Gebruik de hashtags #CPRSavedMyLife en #WorldRestartAHeart en noem ons in je bericht op instagram (@worldrestartaheartnl en @reanimatieraad) of facebook (@worldrestartaheartnl en @NederlandseReanimatieRaad).

Hieronder wat voorbeelden ter illustratie.

Heb je iemand gereanimeerd? Ook jouw verhaal is belangrijk. Dus deel het vooral met ons.

2. #WorldRestartAHeart

Deel op jouw social media kanalen dat je het belangrijk vindt dat iedereen leert om te reanimeren. Dit kan met tekst, een foto, afbeelding of anders. Gebruik de hashtag #WorldRestartAHeart en noem ons in je bericht op instagram (@worldrestartaheartnl en @reanimatieraad) of facebook (@WorldRestartAHeartNL en @NederlandseReanimatieRaad).